Bovag onderhoudsbeurt

Bij deze beurt wordt de gehele caravan op diversen punten gecontroleerd (zie checklist bovag onderhoudsbeurt). Het onderstel word gecontroleerd op banden, de as en remmen. Maar ook op wiellagers, remvoering, oplooprem en remkabels, stabilisatiekoppeling e.d. nauwkeurig gecontroleerd.

De gasinstallatie word gecontroleerd op dichtheid en onder druk afgeperst, gasslang, drukregelaar, zonodig vervangen. De kachel wordt gecontroleerd en brander zonodig schoongemaakt. Het kooktoestel word gecontroleerd en zo nodig branderpakkingen vervangen. Ook word er een globale controle gedaan op vochtinwerking (lekkage) uitgevoerd. U kunt deze vochtcontrole tevens uitbreiden door een Bovag vochtmeting inclusief Bovag -rapport te laten uitvoeren.

Bovag onderstelbeurt

Bij deze controle wordt alleen gekeken naar chassis, remmen, banden, verlichting en gas. Bij de onderhoudsbeurt ontvangt u ook een controlerapport en een bovag onderstelbeurt sticker. Ideaal voor mensen die lange afstanden afleggen en toch ieder jaar een controle willen uitvoeren.

Houd u er wel rekening mee dat de voorjaars- en zomer maanden erg druk zijn en wij op afspraak werken!